کودکی در حال خودن شیر از سینه مادر خود

دوران شیردهی و کرونا

اشتراک گذاری: لگوی پیام رسان تلگرام لگوی پیام رسان واتساپ لگوی شبکه اجتماعی توئیتر لگوی شبکه اجتماعی فیسبوک لگوی شبکه اجتماعی pinterest لگوی شبکه اجتماعی لینکدین

منبع انتشار : دپارتمان علمی گروه پاتوبیولوژی رهسا

هنگام شیردادن به نوزاد ماسک بزنید. همچنین در زمان بغل‌کردن، تعویض پوشک یا صحبت...

 

آیا کرونا وارد شیر مادر می‌شود؟

تحقیقات در این زمینه محدود است به‌ جز دو موردی که گزارش شد، در سایر موارد در شیر خانم‌هایی که در سه ‌ماهه آخر بارداری به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدند، اثری از بیماری وجود نداشت. اما مطالعات پزشکی بیشتری در این زمینه لازم است.

راهنمای شیردهی در دوران کرونا

اگر در مورد شیردادن به نوزادتان تردید دارید، با پزشک مشورت کنید.

دست‌هایتان را بشویید

شستن مرتب دست‌ها بسیار ضروری است، به‌ویژه قبل و بعد از بلند کردن کودک و یا شیشه شیر یا هر وسیله‌ای که مربوط به کودک است.

ماسک بزنید

هنگام شیردادن به نوزاد ماسک بزنید. همچنین در زمان بغل‌کردن، تعویض پوشک یا صحبت با کودک هم ماسک بزنید.

سطوح را ضدعفونی کنید

هرچیزی را که لمس می‌کنید، با پاک‌کننده‌های الکلی تمیز و ضدعفونی کنید. همه چیزهایی که ممکن است کودک شما لمس کند، تمیز و ضدعفونی کنید

شیرتان را بدوشید

می‌توانید شیرتان را بدوشید و از همسر یا اعضای خانواده‌تان بخواهید که به کودک شیر بدهند. نگران نباشید؛ این موضوع موقتی است. دستتان را بشویید و هر ناحیه‌ای از پوست را که با دستگاه شیردوش تماس دارد، تمیز کنید.

 

از شیرخشک استفاده کنید

اگر فکر می‌کنید مریض هستید یا علائم بیماری کووید ۱۹ را دارید، مجبور نیستید به کودکتان شیر مادر بدهید. می‌توانید در این مورد، از شیرخشک و شیشه شیر استفاده کنید.

خطر شیردهی در دوران کرونا چیست؟

از آنجا که در حال حاضر درمان خاصی برای کرونا وجود ندارد، با وضعیتی روبه‌رو هستیم که به‌تدریج در آن پیش می‌رویم و به نتایج جدید می‌رسیم. با پزشکتان مشورت کنید. اگر داروی خاصی برای عفونت کرونا یا عفونت ویروسی دیگر مصرف می‌کنید، ممکن است پزشک به شما بگوید که به کودکتان شیر مادر ندهید

 

 

چند صحبت دوستانه

از نظر بیشتر متخصصان، شیردهی در دوران همه‌گیری کرونا بی‌خطر است. حتی مادرانی با علائم کووید ۱۹ هم قادر به شیردهی هستند. بااین‌حال خیلی چیزها درمورد ویروس کرونا هنوز مشخص نیست. تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است و بعضی از توصیه‌ها متناقض هستند.

 اگر کووید ۱۹ دارید یا با کسی که این بیماری را دارد در تعامل بوده‌اید و یا علائم عفونت کرونا را دارید، با پزشکتان مشورت کنید. از شیردادن به کودک یا دوشیدن شیرتان برای او خودداری کنید، تا زمانی که احساس کنید این کار برای او بی‌خطر است.

درنهایت نگران نباشید؛ با رعایت چند نکته ساده مثل شست‌وشوی مداوم دست‌ها، ماسک‌زدن و تمیزکردن سطوح می‌توانید به‌خوبی این دوران را پشت‌سر بگذارید.

 

 

مطالب بخش مقالات و انتشارات سایت گروه پاتوبیولوژی رهسا تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد

 

 

با ما در مسیر سلامتی گام بردارید