ماسکی  که روی آن نوشته covid-19

آیا استفاده همزمان دو ماسک موثر است؟

اشتراک گذاری: لگوی پیام رسان تلگرام لگوی پیام رسان واتساپ لگوی شبکه اجتماعی توئیتر لگوی شبکه اجتماعی فیسبوک لگوی شبکه اجتماعی pinterest لگوی شبکه اجتماعی لینکدین

منبع انتشار : دپارتمان علمی گروه پاتوبیولوژی رهسا

فواید استفاده از ماسک صورت برای محافظت در برابر کووید-19 بر همگان مشخص است...

آیا استفاده همزمان دو ماسک موثر است؟

 

مقدمه:
فواید استفاده از ماسک صورت برای محافظت در برابر کووید-19 بر همگان مشخص است. طبق آخرین مطلب علمی از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، ماسک صورت می تواند خطر ابتلا به ویروس کرونا را بیش از 70 درصد کاهش دهد. حال سوال این است که آیا استفاده همزمان از دو ماسک بهتر عمل می کند و موثرتر است؟

 

enlightenedحتما بخوانید : صحبت با کودکان درباره ماسک


پس از ماه ها درخواست مقامات بهداشتی برای به روزرسانی توصیه های استفاده از ماسک، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها دستورالعمل های جدیدی را اعلام کرد که شامل استفاده همزمان از ماسک های مناسب صورت یا دو ماسک برای جلوگیری از بیماری همه گیر کووید-19 است. شواهد نشان می دهد که ترکیب ماسک پارچه ای روی ماسک جراحی می تواند به طور چشمگیری از انتشار ویروس به دیگران و هم از قرار گرفتن فرد در معرض ویروس بکاهد. محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، ترکیبی از پارچه چند لایه و ماسک های معمول جراحی یا پزشکی را مورد بررسی قرار دادند. در این آزمایش تنفس و سرفه در بین آدمک ها شبیه سازی شد. نتایج نشان داد هنگام استفاده از یک ماسک یک بار مصرف، از ورود 42 درصد از قطرات سرفه در این آزمایش جلوگیری شد. ترکیب ماسک یک بار مصرف با ماسک پارچه ای روی آن باعث جلوگیری از ورود 5/92 درصد از ذرات دفع شده از سرفه می شود. ترکیب این دو ماسک و قرار گرفتن در مراکز شلوغ، از ورود 83 درصد از قطرات پخش شده توسط یک منبع بدون ماسک جلوگیری می کند. اگر هر دو آدم  دارای ماسک دوتایی باشند، این عدد به 4/96 درصد افزایش می یابد. نیازی نیست که همیشه از دو ماسک استفاده شود. در بیرون از منزل، خارج از مراکز شلوغ استفاده از یک ماسک کاملاً موثر است و استفاده از دو ماسک برای موارد پرخطر است. در موارد حضور برای مدت زمان طولانی در یک فروشگاه مواد غذایی یا در اماکن شلوغ استفاده از دو ماسک به طور همزمان توصیه می شود.

 

enlightenedحتما بخوانید : بیماری کرونا و ماسک

 

 

مطالب بخش مقالات و انتشارات سایت گروه پاتوبیولوژی رهسا تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد

 

 

  با ما در مسیر سلامتی گام بردارید